Sammen med Fursetgruppen har vi stor lidenskap for delikat, bærekraftig og smakfull mat, som alltid er kortreist basert på hva sesongen byr på. Legg din neste konferanse hos oss, så skal vi sørge for at dine deltakere får Oslos beste konferanseopplevelse!
Maten er viktig gjennom en dag med konferanse, og vi scorer høyt blant våre kunder på det vi leverer. Målet er at våre gjester gjennom maten skal få næring, men også fornyet energi og inspirasjon.
Miljøet står i fokus og vi jobber for å gi deg som gjest sunne lokale råvarer med bærekraft i fokus. Målet er at våre gjester gjennom maten skal få næring, men også fornyet energi og inspirasjon.
Ønsker du noe godt til kaffen i pausene, kan du bestille en eller to pauseserveringer i tillegg som står beskrevet i vår meny.
Ønsker du noe godt til kaffen i pausene, kan du bestille en eller to pauseserveringer i tillegg som står beskrevet i vår meny.
Vår lunsjbuffet med varierte retter, miljøvennelige råvarer og nytenkende servering sørger for gode smakopplevelse med lavere matsvinn. Pris er inkludert kaffe/te.
Assortert grovt og fint brød fylt med pålegg som reker & majones, roastbiff & remulade, ost og skinke fra Strøm Larsen røkt laks med Philadelphia, salami og brie.
m. salat & dressing - variert pålegg for eksempel: Kylling, tunfisk, reker eller vegeta
Reker & majones, røkt laks med eggerøre, roastbiff & potetsalat, tomat & mozzarella fra den Blinde Ku eller pepperpaté & bacon
Variert pålegg for eksempel: Jarlsberg, skinke fra Strøm Larsen, salami.
Lux pålegg m. reker, roastbiff, røkelaks eller norsk brie.
Coca cola, fanta, farris, sprite etc.
Eple eller appelsin
Fri tilgang til vår kaffe og te buffet, pris per person per dag.
Vår lunsjbuffet med varierte retter, miljøvennelige råvarer og nytenkende servering sørger for gode smakopplevelse med lavere matsvinn.
Lunsjbuffeten består av et bredt spekter både varme og kalde retter samt salater.
Fursetgruppen har tatt frem et helt nytt matkonsept som vil bidra til bedre flyt rundt lunsjavviklingen. Vi følger det grønne skiftet, og baserer oss på å servere kortreist mat med fokus på kvalitet og redusert matsvinn.
Hver dag serverer vi to hovedretter, en som er fisk eller kjøtt og en som alltid er vegetarisk. I tillegg til dette så har vi dagens suppe, et stort utvalg av salater og spennende tilbehør. Men ingen lunsj et perfekt uten et bugnende dessert bord!
Målet er at våre gjester gjennom maten skal få en pause av høy kvalitet samt fornyet energi og inspirasjon til resten av møtet eller konferansen.
Vårt fokus ligger på å lage utsøkt mat hele døgnet og kvelden er ikke et unntak. I vår flotte nyoppussede restaurant kan dere nyte vår smakfulle mat fra 50 til 250 personer.
Vårt fokus ligger på å lage utsøkt mat hele døgnet og kvelden er ikke et unntak. I vår flotte nyoppussede restaurant kan dere nyte vår smakfulle mat fra 50 til 250 personer.
Prisene er per person inkl.mva. Forutsetter et minimumsant all på 20 stykker. Arrangement fra kl. 15.00 – 19.00. Drikke kommer i tillegg.
Mingelmeny er perfekt at runde av dagen med. Stående servering i loungen hvor man vil at gjestene skal ha noe lett å spise på mens man mingler. Perfekt sammen med mineralvann, øl eller vin.
Prisene er per person inkl.mva. Forutsetter et minimumsantall på 50 stykker. Arrangement fra kl. 18.00 – 23.00. Drikke kommer i tillegg. (Mulighet for å holde åpent til 01.00 mot et tillegg).
I restaurant Trakteriet har vi plass for opp til 240 personer. Her kan gjestene velge mellom to hovedretter, hver av den ene er vegetarisk. I øvrig er det bare å forsyne seg av vårt bugnende bord av suppe, kaldmat og dessertbuffet. Og som alltid er fokus på smakopplevelsen, kortreist mat og sesong.
Kaldmat:
Varmmat:
Til hovedrett kan du velge mellom to alternativ:
For de som ønsker et vegetarisk alternativ serveres gnocchi med kremetsoppsaus og parmesan.
Sammen med hovedrettene kan duvelge mellom kjøtt eller fiskesuppe.
Dessertbuffet:
Avslutt måltidet med en søt overraskelse fra vår dessertbuffet.
Kaldmat:
Varmmat:
Dessertbuffet: